Vores Vision

Helt fra starten har Fællesmølleriets vision været klar – forbrugerne skal med i marken. De skal vide, hvem der har dyrket kornet – og hvor – hvordan høsten har været og hvilken betydning det har for det mel, de skal spise. At skabe vækst og liv i landdistrikterne er en motivationsfaktor, lige såvel som det at være en del af et fællesskab er.

Ordene kvalitet, lokalt, ærligt og fællesskab er ord som vi lever og ånder.

Kvalitet

Vi bruger hele kernen, også kimen og skaldelene, og derfor er vores fuldkornsmel fyldt med fibre, vitaminer og mineraler.
I poserne fra Fællesmølleriet finder du kun mel og intet andet. Ingen tilsætning af ascorbinsyre, bageenzymer eller andet fyldstof.
Vi producerer udelukkende vores mel på bestilling, så det ligger kortest muligt tid på lager, inden det kommer ud til forbrugeren eller forhandleren.

Lokalt

Når du køber mel fra Nordsjællands Fællesmølleri er det ikke helt tilfældigt, hvad der er i posen. Der er nemlig kun mel af korn, der er dyrket lokalt i Nordsjælland. Derfor kan vi uden tøven sige, at vores mel er 100% lokalt dyrket.

Ærligt

Kornet kommer udelukkende fra nordsjællandske landbrug og vi kan fortælle dig præcis hvilken gård kornet i posen kommer fra – og vi gør det faktisk – det står nemlig på posen.

At landmændene er vores naboer betyder også, at kornets rejse er ganske kort – fra mark til mølle og derefter ud til butikker og producenter.

Fællesskab

Vi er et aktieselskab og vores ejerkreds består – udover kvalitetsbevidste brødbagere – af nordsjællandske landmænd som selv leverer kornet til møllen, bagere og spisessteder som bruger mel og kerner, forhandlere som sælger de færdige produkter og mange andre med passion for godt mel.

Se vores produkter HER