HORECA

for professionelle i foodservice

Nordsjællands Fællesmølleri producerer kvalitets mel af Single Field korn udelukkende dyrket af det vi kalder lokale kornavlere i Nordsjælland. Vi formaler kornet i forskellige finheder, fint og groft formalet samt knækkede kerner, og 100% på stenkværn. Det er fuldkornsmel helt uden tilsætningsstoffer.

Vores sigtede mel er fint formalet på stenkværnen og sigtet efterfølgende. Denne metode gør, at der er flere vitaminer, proteiner og mineraler tilbage i melet end mel formalet på valser. Der er også mikroskopiske skaldele tilbage, som giver mere smag. Vores sigtede mel er det, der kan anvendes i stedet for almindelig fin hvid mel.

Til foodservice producerer vi fuldkorn og kerner i 12,5 kg poser og sigtet mel i 10 kg poser.

Læs mere om hele vores sortiment HER
Kontakt os

Nordsjællands Fællesmølleri afsætter størstedelen af produktionen til foodservice og fødevareproducenter. Det vil derfor være muligt at støde på brød bagt af mel fra Nordsjællands Fællesmølleri rundt omkring i regionen.

Ønsker du også at bruge lokalt kvalitetsmel eller at få en fast leveringsaftale med Fællesmølleriet – så kontakt os meget gerne på 21 28 72 27 eller skriv en mail til os her:

Vi ringer til dig

Du kan også skrive en besked til os her og så ringer vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Læs mere om Nordsjællands Fællesmølleri HER

Du har også mulighed for at få leveret vores varer af Condi – leverandør til profesionelle køkkener, når du evt. bestiller andre varer hos dem. Condi kan levere hele vores sortiment.